HomeNieuwsNieuws 2013Heyst Leeft Zoektocht 2013

 

Chris Bonny, André Desmidt, Ronny Engelrelst en Vinz Vermeille bestuursleden Heyst LeeftVoor de derde maal richt de heemkring Heyst Leeft een zoektocht in met de bedoeling inwoners en toeristen kennis te laten maken met een aantal bijzonderheden in Heist en heel speciaal ook Ramskapelle. De zoektocht start aan het station van Heist.  Naast een aantal vragen waarvan het antwoord “te zien” is op het parcours zijn er ook een reeks foto’s van toestanden langs de af te leggen weg.

Na het succes van de voorbije jaren zal dit initiatief dat loopt van 15 juli tot en met 15 september 2013 zeker opnieuw heel wat leergierige mensen boeien. Te noteren is dat de deelnemers een gratis bezoek kunnen brengen aan het museum Sincfala Heist en For Freedom Ramskapelle.

De formulieren zijn te bekomen tegen €5 in de dienst toerisme Heist, ’t Gazetje op het Stationsplein, Café Albatros Knokkestraat, Museum Sincfala Pannenstraat en Meubels Bonny Pannenstraat. De proclamatie wordt gehouden in de zaal Ravelingen Heist op zondag 13 oktober. Dit initiatief loopt met de steun van het Gemeentebestuur Knokke-Heist en is een organisatie van de heemkring Heyst Leeft.