HomeNieuwsNieuws 2013Nieuw boek van Annie Teetaert: ‘Heyst… zoals het was!’

 

boek-heyst-zoals-het-wasNa 7 jaar is het zover, Annie Teetaert stelt op vrijdag 3 mei i.s.m. Museum Sincfala haar tweede boek voor met als veelbelovende titel ‘Heyst… zoals het was!’.

In 2006 was haar eerste uitgave ‘Heyst, 300 jaar geschiedenis van de visserij en het toerisme’ een schot in de roos en was in enkele weken tijd volledig uitverkocht.

Heyst ... zoals het was!

In haar nieuwe boek, in beperkte oplage gedrukt, gaat Annie dieper in op het dagelijks leven hier aan onze kust, de ontwikkeling van het toerisme, het zomerverhuur, het huishouden begin 20ste eeuw. Ze heeft het over haar kindertijd, speeltijd en schooltijd.

Ook de activiteiten in onze gemeente komen aan bod. Het spookhuis, de kunstschilder Leopold Dumonceau en zijn werken zien het daglicht... en nog heel veel meer. Dit alles geïllustreerd met 175 foto's in 160 pagina's.

Intekenen

Wie voor 27 april intekent voor deze fantastische uitgave of tijdens de boekvoorstelling het boek aankoopt, betaalt 25 euro. Anders betaalt u 30 euro. Het boek wordt gratis bij u geleverd als u woonachtig bent in Knokke-Heist.  (Indien verzonden per post is er een supplement van 5 euro betaalbaar).

Iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van onze deelgemeente Heist, het dagelijks leven van de vorige eeuw, kunst,… is van harte welkom op de officiële boekvoorstelling van Annie Teetaert in Sincfala, Museum van de Zwinstreek.  Een proefdruk van het boek is reeds te bezichtigen in Museum Sincfala (050 530 730).

Annie Teetaert : e-mail adres : Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.