Feest van de 50-jarigen in zaal Ravelingen op 10 oktober

Om de twee jaar verzamelt Heyst Leeft alle Heistenaars (waar ze ook wonen) om feest te vieren in de zaal Ravelingen.  Telkens een blij weerzien.  Sommigen zagen elkaar tientallen jaren niet meer… en gelukkig verraadt het naamkaartje wie aanwezig is.

We zijn op zoek naar diegenen die geboren zijn in 1964 en 1965 en hun jeugd doorbrachten in Heist.  Schoolfoto’s zijn van harte welkom (worden gescand en teruggegeven).2021 02 02 095120

We herkennen in de klas van juffrouw Govaert ondermeer Inge Warnier, Dominique Bout, Guy Fockenier, Nancy Devoogt, Stefaan Vermeersch.

 ***********************

Het bootje langs de Knokkestraat…

Hoewel het prachtig weer was met carnaval heeft het bootje de carnavalstorm niet doorstaan.  Vandalen hebben er niet beter op gevonden dan de mast af te kraken en vernielingen aan te brengen.  Heyst Leeft heeft dan ook aan het Gemeentebestuur gevraagd om het bootje weg te nemen en zo mogelijk te vervangen door een aan de visserij gerelateerd voorwerp (bv.  Een groot anker).

Een mogelijkheid zou ook zijn om een muurtje te bouwen en te bezetten met e keramieken tegels van het vroegere tramkotje.

Iets om naar uit te kijken.

***********************

Straatbenamingen

In het kader van de herinrichting van de doortocht Heist zou er tussen de Elizabetlaan en de Knokkestraat een park komen.

Als eerbetoon aan de familie de Gheldere (twee burgemeesters) stelt Heyst Leeft voor om dit park de naam de Ghelderepark te geven.

Feest van de 50-jarigen in zaal Ravelingen op 10 oktober 2015 & nieuwtjes

Redactie

Heyst Leeft
2015
01
008-008
BV
2023-06-19 14:49:21