’t was een druk jubileumjaar...
en op naar de 50 !!! 

Bijzonder succesvol was het nationaal kampioenschap draaiorgels begin juli. We keerden even terug naar de tijd van toen met Carolientje op de Zeedijk die zorgde voor de nodige sfeer met de dansmuziek van haar Italiaanse orgeltje. 

 2021 01 29 100831

Barbecue

Begin augustus zaten zo’n 100 mensen aan de tafels in de tent van het museum Sincfala waar er genoten werd van spijs en drank en van de muziek van onze gast DJ Vinz (waarvoor onze dank). 

Heel wat Heistenaars zagen elkaar en maakten ook kennis met een aantal toeristen dit alles in een ongedwongen sfeer... en ja, sommigen kregen de kriebels in de benen en wilden een dansje placeren. 

Eén unanieme reactie: ze zouden dat elk jaar moeten doen... waarvan akte. 

Met dank aan Sincfala voor de medewerking ! 

Zoektocht 

Deze zomer liep ook de zomerzoektocht van Heyst leeft met de bedoeling mensen kennis te laten maken met ongekende hoekjes van Heist-Duinbergen. 

En we hebben het kunnen zien, het was niet gemakkelijk en af en toe moest bestuurslid Chris even ter plaatse gaan omdat er iets verdwenen was of niet meer zichtbaar. 

Het goede nieuws is dat Chris al bezig is met de voorbereiding voor de zoektocht 2015 met de stille medewerking van bestuurslid Jan Claeys 

’t was een druk jubileumjaar...en op naar de 50 !

Redactie

Heyst Leeft
2014
03
004-004
BV
2023-06-19 14:49:21