Grote tentoonstelling - Heist van Vissersdorp tot Badstad

Zoals reeds gezegd richt Heyst Leeft een grote tentoonstelling in. Wie zich nog de tentoonstellingen kan herinneren van 100 jaar Romanie, 100 jaar Alois, die van de Heistse Verenigingen, enz., weet dat Heyst Leeft ALLES DOET om te slagen! Ook nu willen wij er het beste van maken.

Wij hebben reeds de medewerking van het Heemkundig Museum Sincfala, de Heistse Klakkertjes, de Visserijschool en ook enkele privé personen.

Heyst Leeft en Sincfala brengen U een samenwerking met Zierikzee met een prachtige uitbeelding van onze Heistse families welke daar gedurende de oorlog 1914-1918 hun toevlucht gevonden hebben.

Er komt natuurlijk nog veel meer, vermits wij een overzicht willen geven van “Heist, van Vissersdorp tot Badstad”. Nu richten wij ons ook naar onze leden en vooral tot de personen die ons kunnen helpen met foto’s, schilderijen, documenten, maquettes van boten, enz. Ook Zierikzee draagt al onze belangstelling.

Er werden daar huwelijken afgesloten, kinderen geboren... er werd daar gevist en gewerkt. Wie kan ons daarover nog iets bezorgen.

Wij garanderen U ten stelligste dat alles in de beste orde, zonder gevaar voor verlies, afgehaald en ook terugbezorgd wordt. De bruikleengevers kunnen contact opnemen met de voorzitter van Heyst Leeft F. De Backere, H. Consciencestraat 14 Heist, tel. 51.20.94 ook met het secretariaat Marie-Christine De Zutter, Pannestraat 175 Heist, tel.51.56.09 en natuurlijk ook met al onze bestuursleden.

Het bestuur van Heyst Leeft.

Grote tentoonstelling - Heist van Vissersdorp tot Badstad (Oproep)

Redactie

Heyst Leeft
1989
01
013-013
Ludo Sterkens
2023-06-19 14:44:32