Heyst Leeft ... méér dan ooit

Bij de aanvang van het nieuwe jaar wensen wij U allen, leden, lezers en steunende middenstanders, een voorspoedig en gelukkig 1986.

Onze vereniging heeft veel aandacht voor het verleden, doch werkt ook toekomstgericht. Vandaar een aantal mededelingen bij de aanvang van ons tweede decennium.
 
U zult het alvast gemerkt hebben, ons tijdschrift werd U zorgvuldig en gelijktijdig bezorgd door de postbode.

Wij hebben inderdaad een erkenning gekregen als tijdschrift en zullen nu voor dezelfde prijs van het lidgeld vier maal per jaar verschijnen. Vier maal per jaar zult U ervaren dat het aangenaam is lid te zijn van Heyst Leeft. Wij slagen er dus in U méér te geven voor dezelfde prijs, en dit in de huidige crisistijd.

Wij hopen dat U dit echt zult waarderen en dat U dan ook een levendige reclame zult zijn voor onze organisatie bij vrienden en kennissen. In elk gezin van Heist zou ons tijdschrift moeten te vinden zijn. Hoe meer leden we hebben, hoe sterker we staan en hoe meer wij U kunnen bieden.

Maar vooraleer reclame te gaan maken voor uw organisatie is het natuurlijk noodzaak lijk dat U ze het goede voorbeeld geeft door zelf Uw lidgeld onmiddellijk te betalen.
Aarzel niet om aan de hand van het bijgevoegd overschrijvings- of stortingsbulletin uw bijdrage van 120 fr aan ons over te maken. Aarzel niet om te storten via de post of over te schrijven door middel van uw post- of bankrekening.

Voor diegenen die persé in klinkende munt willen betalen kan dit uiteraard bij één van de bestuursleden thuis (adressen staan verder vermeld). Tenslotte willen wij er ook de aandacht op vestigen dat alle publicaties welkom zijn. Leden die inspiratie hebben om ook eens wat te schrijven kunnen zeker bij ons terecht... want voor het bestuur is het echt niet altijd even makkelijk om een boekje te vullen.

Wij hopen, beste lezer, ook in 1986 een warme vriendschapsband te mogen ervaren in onze grote vereniging en wij zien reeds met belangstelling uit naar onze activiteiten waar wij u zeker zullen mogen begroeten.

Heist leeft immers, dank zij uw steun en sympathie.

De redaktie

Heyst Leeft ... méér dan ooit (voorwoord 1986-01)

Redactie

Heyst Leeft
1986
01
001-001
Ludo Sterkens
2023-06-19 14:44:32