Festival Vlaamse Visserslied - 1997

logo festival vissersliedOp 15 augustus 1997 gaat opnieuw het Festival van het Vlaamse Visserslied door. Na het sukses van verleden jaar wordt de nieuw ingeslagen weg verder gevolgd en zal er opnieuw een totaalspektakel vertoond worden op de Zeedijk ter hoogte van het Heldenplein, dit dank zij de medewerking van het Gemeentebestuur.

Heyst Leeft legt momenteel de laatste kontakten voor een vedettenjury en gastoptredens, zodat het een echt feest wordt.

Onderhandelingen zijn bezig om dit feest zelfs ‘s avonds nog verder te zetten zodat 15 augustus met de processie en de zeewijding en het festival een echt feest wordt voor de visserij en allen die de visserij genegen zijn.

Kandidaten die een traditioneel lied willen voordragen of een nieuw liedje willen brengen met als thema de zee, kunnen vanaf nu kontakt opnemen met het sekretariaat, Pannestraat 175 te Heist.

Noteer nu alvast 15 augustus in uw agenda, want na de 500 aanwezigen van verleden jaar wordt het misschien aanschuiven geblazen om dit jaar een goed plaatsje te bekomen.

Wij verwachten U.

 

GEZOCHT: OUDE AFFICHES

oude affiche heyst duinbergenOp de dienst toerisme legt men momenteel een verzameling aan van oude affiches van Heist en Knokke. Dit om te gebruiken als promotiemateriaal in binnen- en buitenland.

Personen die nog beschikken over dergelijke affiches en ze willen verkopen kunnen steeds kontakt opnemen met André Desmidt op het nummer 630380.

Het is belangrijk te weten of het over originele dan wel over herdrukken of replica gaat. Meteen is men zeker dat de dokumenten voor het nageslacht bewaard zullen blijven. Schenken aan de vzw toerisme kan uiteraard ook.

 

Festival Vlaamse Visserslied - 1997

Redactie

Heyst Leeft
1997
01
016-016
Ludo Sterkens
2023-06-19 14:43:22