"Cnoc is ier" 1981 – 1982

Eens te meer heeft de heemkring een gevuld programma voor het win­terseizoen.

Het zette reeds volop in op 1 nov. met de Canadese Bevrijdingsmars en alles wat met deze bijzondere dag gepaard ging.

De ruilbeurs had geluk met 15 nov., dan omdat de politiekers een week vroeger aan bod kwamen (en geen spelbrekers werden). De volgende ruilbeurs zal doorgaan in de loop van februari 1982.

Verschillende showavonden met dia's en films over oud Knokke en de folklore van nu zullen doorgaan in ons lokaal "Boudewijncentrum", op 18 december, 22 januari, verder in februari en maart, telkens op een vrij­dagavond. Toegang gratis voor alle leden. Bijzondere prijzen te winnen door de aanwezigen.

In het voorjaar 1982 gaat een tentoonstelling door die zal geweid worden aan het werk van Charles D'hont, de fotograaf van Knokke. Ver­enigingen en instellingen die grote foto's bezitten van Charles D'hont kunnen hieraan ook deelnemen. Gelieve in kontakt te komen met 't lokaal of voorzitter André D'hont, tel. 60.42.60.

In mei zal andermaal een fietstocht met historische omvang ingericht worden.

Borden aan merkwaardige gebouwen worden vernieuwd. Een kunstbord uit de reeks "100 Jaar Knokke-Badplaats" wordt in 't voorjaar uitgegeven.

Het tijdschrift zal in een nieuwe vorm gegoten worden en als een lij­vig geïllustreerd boekdeel in 1982 verschijnen. De bestelling zal door de post gebeuren.

Voor het lidmaatschapsgeld 1982 zal andermaal de jaarlijkse brochure worden uitgegeven, ditmaal "Knokkenaars".

En in 1982 wordt ook het 10-jarig bestaan gevierd van "Cnoc is ier", de gelegenheid voor een Verwee Party in 't "Boudewijncentrum".

Wij willen bij onze leden aandringen het jaargeld (200 fr.) zonder uitstel te storten. Zie daarvoor verder in dit nummer. Het is een kleine moeite het stortingsbulletin in te vullen. Voor ons is het veelal een ingewikkeld werk om de achterblijvers te achterhalen. Het zou spijtig zijn indien u er niet zou bij zijn, bij de "Knokkenaars".

"Cnoc is ier" 1981 – 1982 - Activiteiten

Redactie

Cnocke is Hier
1981
18
005-005
Leonore Kuijken
2023-06-19 14:33:01