"Cnoc is ier" 1981

U behoort tot de zowat duizend leden van "Cnoc is ier" en u ontvangt daarbij ieder jaar twee tijdschriften met vele in­teressante gegevens en bijdragen over Knokke. U krijgt ook 'n bijzondere, geïllustreerde heemkundige brochure, uitsluitend gedrukt voor de leden van "Cnoc is ier". Maar u bent tevens deelachtig in de heemkring, die uitstappen en fietstochten organiseert, de Ruilbeurzen inricht, de Bevrijdingsmars op punt stelt (met meer dan 1.000 deelnemers), toeristische bor­den aanbrengt. Het is dank zij u dat we op tijd en stond prijzen kunnen toekennen op bijzondere gelegenheden, o.a. op­stel- en tekenwedstrijden in de scholen, of voor een prijsschieting in de St.-Sebastiaansgilde. Dan worden kunstborden uitgegeven die de leden voor een minimumprijs kunnen bekomen en die nu vele instellingen en huiskamers tooien.

In 1980 heeft "Cnoc is ier" vooral de nadruk gelegd op "100 Jaar Knokke-Badplaats" en de heemkring was er nodig om dit feit volledig in het daglicht te stellen. Dit kon ook dank zij U.

Als gevolg van een doelmatig beheer kunnen we het jaargeld steeds laag houden en het zal voor 1981 ook op 150 fr. behou­den blijven. De uitgaven kosten reeds duurder! Maar het tijd­schrift kan behouden blijven dank zij de steun van de firma's die er hun publiciteit in plaatsen. Koop bij hen!

Lidgeld 1981: dit samenkrijgen van zo'n duizend leden is geen kleine zaak. Daarom dat deze volledig dient georganiseerd te worden. Wij vragen onze leden reeds van nu af hun lidgeld te willen storten op de nummers der banken, vermeld op p. 5, met vermelding "Lidgeld 150 fr. Cnoc is ier 1981". De ere-leden (onze grote steun) vermelden de som: "Erelid .....fr. Cnoc is ier 1981". Uw storting nu is voor ons een grote hulp.

U zult dan in januari 1981 voor uw lidgeld het boek "100 Jaar Knokke-Badplaats" door André D'hont ontvangen. Deze uitgave is rijk geïllustreerd.

De lijst met stortingen wordt voorlopig op 31/12/80 afgesloten.

"Cnoc is ier" 1981

Redactie

Cnocke is Hier
1980
16
020-020
Leonore Kuijken
2023-06-19 14:33:01