Volto, Santo in S. Pietro di Roma.

Volto, Santo in S. Pietro di Roma.
DVOKAXX00032
Document bovenaan in kader is een delicate pentekening van een huilende Christusgezicht met rechts ernaast, een bij de top afgebroken speerpunt. Linksonder een rode waszegel afdruk. Langs de onderrand (moeilijk leesbaar): `Volto Santo in S. Pietro di RomaŽ. Om de tekening zit een omlijsting uit goudpapier. Document onderaan in gulden lijst draagt de titel: `Sacrosanctae Basilicae Principis Apostolorum de Urbe CanonicusŽŽ Daaronder staat een tekst in Latijn met linksonder een rood zegel., en rechts een geschreven handtekening.
Bovenaan een pentekening op papier met zegel en gouden inlijsting, onderaan een gedrukt document met zegel en gouden inlijsting. De achtergrond is een groen karton waarop beide stukken zijn gekleefd. Houten kader met glas. (27 x 39,5 cm, breedte kader: 1,7 cm). Keerzijde: karton met plakband.
(ON: 452). Op de keerzijde onderaan het kader is een tekststrook bevestigd waarop: `Nr. 452, Devotiebord: met 2 zegels uit 1820, vermoedelijk een aandenken aan een reis naar Rome.
Devotionalia
Kaders
Depot boven