Boek: Vade-mecum de l'Hotellier-Restaurateur

Boek: Vade-mecum de l'Hotellier-Restaurateur
AMBHOHO00058
Titel: 'Vade-mecum de l'Hotellier-Restaurateur par L. Vandendriessche - Docteur en Philosophie et Lettres, Sécrétaire de l'Association des Hôteliers d'Ostende et de la Ligue des H.R. du Littoral et de la Région'. Boekje bestemd voor de hoteluitbater van de Belgische kust met reglementen voor hotel/restauranthouders: aankopen voor hotel of restaurant - rekeningen van het hotel/restaurant - Alcohol gebruik - het personeel - Verantwoordelijkheden van de hotelier - lijst met telegramafkortingen om kamerreservaties te vereenvoudigen.
Vakliteratuur voor uitbaters van het GRAND HOTEL DU ZOUTE te Knokke, gebruikt in de periode 1920-1930
Papier | Boek, gelijmd | Lichtbruine cover, zwarte letterdruk. Binnenin: Wit, zwarte letterdruk. 57 blz. Taal: Frans | 14 x 18 cm | Kaft zit los van het boekje
Hoort samen van AMBHOHO00059 tot AMBHOHO00062. (ON: 2013/041)
Ambachten en beroepen
Horeca
Hotel
1920 tot 1930
Impr.-Lith. (Rue de la Chapelle, Ostende)
Vandendriessche, L.
Zolder